Doodle Frame

Bedankt voor de waardevolle coachsessie! Was heel fijn en mooi welke les ik hier weer voor mezelf uit heb kunnen halen. Het oké zijn met dat ik mijn eigen grenzen heb en me niet zo laten raken (frustratie) door hoe een ander hier op reageert. Daar heb ik toch geen invloed op. Ik heb alleen invloed op hoe ik daar op reageer en moet daarin mee dicht bij mezelf blijven.

Charelle

Doodle Frame

Ik heb bij patricia een traject gevolgd. Patricia stelde me op mijn gemak en heeft geen oordeel, luistert goed en ik voelde dat ik alles kon zeggen. Ik heb veel geleerd over mezelf en goede handvatten gekregen, doormiddel van oefeningen met de pony's ben ik sterker in mijn schoenen komen te staan.

En heb ik meer zelfvertrouwen gekregen.

Dankje wel patricia voor alle hulp.

Ik raad haar zeker aan.

Je bent een topper patricia!

Ilona

Doodle Frame

Ik kreeg deze cursus kado van Patricia en het riep in eerste instantie véél weerstand bij me op! Het zal allemaal wel hahaha! Dan kan er weer gelachen worden om mij omdat ik best wel domme dingen kan zeggen en doen.

Vanmorgen de cursus afgerond en wat heeft het me véél gebracht! Nu weet ik dat ik goed in elkaar zit en gewoon mezelf mag zijn. Ik ben door véél emoties gegaan en er zijn enorm véél tranen gevloeid en dat heeft me terug naar mezelf gebracht. De paarden lieten me vlekkeloos zien wat zich allemaal in mijn binnenste afspeelde. En als het teveel werd kwam Joy me moed en kracht geven en acceptatie van mezelf. Ik kreeg lieve kusjes van haar met n uitstraling van: IK VIND JE OK ZOALS JE BENT!

Wat heb ik n prachtig kado van je gekregen Patricia en van de paarden. Héél erg bedankt dat jullie me begeleidt hebben op de weg naar mezelf.

Marietje


Doodle Frame

Toen ik deze coaching kado kreeg was ik wel bang voor hetgene ik tegen zou komen in mezelf. Maar ik heb het gedaan, dus je zou kunnen zeggen, dat was best dapper van me.

En als ik nu terugkijk ben ik enorm blij dat ik zo dapper geweest ben want Joy heeft me laten zien dat het geweldig is als ik voor mezelf op kom. Dat schept duidelijkheid in mezelf en ook voor de ander. Ik zit nog in mijn proefperiode en ik maak elke dag vorderingen in opkomen voor mezelf. Ook heb ik door Patricia en Joy n veel rijker en ook interessanter leven gekregen.

Top dat ik dit mocht doen en er zoveel wijzer van ben geworden.

Marietje


Doodle Frame

Ik heb meerdere sessies bij Patricia en de paarden mogen volgen. Ik voelde me echt mijn gemak. De paardencoaching heeft mij heel veel mooie inzichten gegeven. Echt bijzonder wat de paarden mij hebben laten zien. Een echte aanrader!

Charelle